Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

LVNG

Landelijke Vereniging Natuurlijke GeneeswijzenMakassarweg 201
1335HW Almere

Telefoon:

036-5465384

E-mail:

Website:

http://www.lvng.nl

KvK:

40260007

Bedrijfsomschrijving:
De Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG) is in 1989 opgericht omdat er behoefte was aan een dynamische beroepsvereniging voor therapeuten binnen de natuurlijke gezondheidszorg.

De doelstelling van de vereniging is het bevorderen en ontwikkelen van natuurlijke gezondheidszorg in Nederland en daarnaast het streven naar een wettelijke erkenning van de natuurgeneeskundig therapeut. De LVNG onderscheidt zich van andere beroepsverenigingen omdat zij gekozen heeft voor de aanwezigheid van meerdere specialismen binnen n vereniging.

De LVNG is een vereniging van meer dan 300 therapeuten die voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Zij beschikken allen over veel kennis en de nodige ervaring. Door de aanwezigheid van therapeuten met verschillende specialismen kan er binnen de vereniging altijd een therapeut gevonden worden die bij de clint past.

Niet aangesloten therapeuten met belangstelling voor de LVNG worden uitgenodigd om contact op te nemen.

Social Media

LVNG heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!